Contact

Na de presentatie van ons initiatief, eind oktober 2023, hebben al heel veel ouders hun kind als kandidaat bewoner bij ons aangemeld. Met hen zijn we in gesprek gegaan om te kijken of ons initiatief goed past bij de situatie van hun zoon of dochter. 

De informatieavond van maart 2024 heeft met zich meegebracht dat het aantal aanmeldingen nog verder is opgelopen. Dat is op zich fantastisch maar het bestuur heeft besloten de mogelijkheid voor het aanmelden van nieuwe kandidaat bewoners voor ons Mooi Leven Huis Drechtsteden te sluiten. 

Er is zoveel belangstelling dat het bestuur inschat dat er waarschijnlijk geen plekken in het Mooi Leven Huis Drechtsteden meer beschikbaar zijn. Mochten er toch weer plekken beschikbaar komen dan zullen we het aanmelden voor ons initiatief opnieuw openstellen.

Wilt u vrijwilliger of sponsor worden, wilt u meer informatie over het 'Mooi Leven Huis Drechtsteden' of heeft u een vraag? Laat dan uw gegevens achter in het formulier. Dan nemen we persoonlijk contact met u op.

 

Stel een vraag